文部科学省・大学間GP「大学間連携共同教育推進事業」
DPSC
About Course
Background and the needs of society
Human resource development objectives and course policy
(日本語) お茶の水女子大学 疾患予防科学領域
Pamphlet
Educational features
Educational features
Holostic Study of Disease Prevention
Data Science I
Data Science II
Management
Global Trends
Intellectual Property
(日本語) その他、履修可能な講義科目
Research features
About the laboratories
Organic and Medicinal Chemistry. Kagechika Lab
Molecular Epidemiology Department
Knowing the liver and brain Nishina Laboratory
Fighting lifestyle-related diseases from a molecular and epidemiological perspective Iida Laboratory
Mastering lipid analysis Kobayashi Laboratory
There are reasons why certain foods taste delicious — The food chemistry of good flavor and health Morimitsu Laboratory
Using computers to challenge the mysteries of life and disease Yura Laboratory
FAQ
(日本語) 疾患予防科学コース・領域の定量的な教育評価
(日本語) 学生による本コース・領域評価(2017年度)
(日本語) 学生による本コース・領域評価(2016年度)
(日本語) 学生による本コース・領域評価(2015年度)
(日本語) 学生・講師による本コース・領域の評価(2014年度)
Course
Students
Adult students
(日本語) キャリアサポート
Access for Campus
Admission Guide 2016 : Disease Prevention Global Leader Program
Inter-University collaborative portal
(日本語) 本サイト運営について
Consortium
(日本語) コンソーシアムの共同研究
Committee
Committee to enhance education
Committee for student support
Committee for community collaboration
Syllabus
Newsletter
日本語
Professors
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